Preview Mode Links will not work in preview mode

kungsbackatalk's podcast

Dec 18, 2019

I årets sista avsnitt av Kungsbacka Talk träffar vi Fredrik Skanselid som är VD för företaget Hot Screen, ett av årets superföretag (utnämnda av Veckans affärer) i Kungsbacka kommun. 

Vi önskar er en riktigt GOD JUL så hörs vi igen den 30 januari 2020.


Dec 5, 2019

I det här avsnittet träffar vi de glada kollegorna och entreprenörerna Patrik Dahlgren och Danis Carlsson som tillsammans driver Jobbhotell i Kungsbacka. Idéen med deras kontorshotell är att få företag och människor att utvecklas och växa tillsammans. Läs mer på www.jobbhotell.se


Nov 21, 2019

I avsnitt 14 mumsar vi på en god frukost tillsammans med den unga entreprenören Hanna Josefsson som driver det nystartade företaget Nordfina. Hanna berättar om sitt spännande koncept och sin syn på en näringsrik och hälsosam start på dagen. Läs mer på www.nordfina.se 


Nov 7, 2019

I det här avsnittet får ni lyssna på Karolina Palmér som är en av grundarna till Kungsbacka Talk. Kajsa intervjuar Karolina som berättar om sitt företagande och konstnärskap. 


Oct 23, 2019

I det här avsnittet möter vi 23-åriga Marielle Jarlinius som är engagerad i organisationen Trygga Barnen. Hon är en så kallad "Trygg hjälte" i Halland och hjälper barn och unga som befinner sig utsatta situationer där hon själv varit. 

Läs mer om verksamheten på tryggabarnen.org